Популярне

В Тернополі готуються до опалювального сезону

На підприємстві "Тернопільміськтеплокомуненерго" розпочали процес встановлення теплових лічильників на будинках та індивідуальних теплових пунктів, що дозволить вести облік теплових витрат у помешканнях тернополян.

Тернопільські рятувальники навчались у польських колег

Фахівці Управління ДСНС України у Тернопільській області відвідали колег з Комендатури Шльонського воєводства Державної пожежної охорони Республіки Польща. З 30 серпня до 13 вересня вони взяли участь у спільних практичних навчаннях за напрямками домедичної підготовки та технічного рятування при ДТП.

Тернополянка - у 20-ці кращих кулінарів-аматорів України

Молода, цілеспрямована та ще й талановита. Все це про 24-річну тернополянку Ірину Драбик, яка бере участь у кулінарному телепроекті каналу СТБ «МастерШеф 5». Дівчина вже стала однією з 20-ти кращих поварів-аматорів країни та продовжує участь у шоу.

У Тернополі пройшов турнір з козацького багатоборства

У неділю 13 вересня у парк ім. Т. Шевченко тернополяне прийшли незважаючи на різке похолодання. Тому що у самому центрі парку біля літньої сцени тривало дійство, яке зігрівало своїми емоціями кожного, хто долучився до події.

Тернополянки беруть участь Літньому чемпіонаті України з біатлону

У Чернігові триває Літній чемпіонат України з біатлону. «Стріляючі лижники» розпочали змагання 13 вересня. Позаду спринт і гонка переслідування, попереду – змішана естафета, яка відбудеться завтра. На влучність, швидкість і витривалість змагаються й спортсмени з Тернопільщини.

У Тернополі діти зможуть спробувати себе у професії рятувальника

У Тернополі на заході «Місто професій» діти зможуть спробувати себе у професії рятувальника, піротехніка та пожежника. Працівники Управління ДСНС України у Тернопільській області одягнуть дітлахів у бойовий одяг та допоможуть вогнегасником погасити вогонь.

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua