Популярне

У Тернополі побільшає «Всевидячих очей»

У місті постійно збільшується кількість онлайн-відеокамер, що цілодобово транслюють події і людей, які потрапляють в поле їх зору. Зупинки громадського транспорту, школи, місця скупчення людей і навіть сквери, парки та невеликі вулички не сховаються від зіркого «ока Саурона».

В Тернополі відбудеться промивка резервуарів чистої води

З 22 вepecня пo 8 жoвтня тpивaтимe мeхaнiчнa oчиcткa, пpoмивaння тa дeзiнфeкцiя peзepвyapiв чиcтoї вoди нa вoдoпpoвiдних нacocних cтaнцiях «Вepхньo-Івaчiвcькoгo» i «Тepнoпiльcькoгo» вoдoзaбopiв, a тaкoж нa вoдoпpoвiднiй нacocнiй cтaнцiї №4, щo poзтaшoвaнa нa вyлицi 15 Квiтня.

За українську пісню - знижка на кавун

Заспівати українську пісню, щоб отримати знижку, пропонує продавець кавунів на ринку “Оріон”. В соцмережах діляться враженнями від такої акції і пишуть, що цей продавець найоригінальніший.

Тернопільщина торгує із 84 країнами світу

Обсяги експорту та імпорту товарів області за січень-липень 2015 року склали, відповідно, $184,0 мільйона та $143,0 мільйона. Про це повідомили в Головному управлінні статистики у Тернопільській області.

Тернополянка стала Першою Віце-Міс Україна – 2015

Титул Першої віце-міс,100 тисяч гривень призових, спеціальний титул від однієї з київських будівельних фірм і контракти в модельному бізнесі отримала за участь у головному конкурсі краси України тернопільська школярка Еліна Руденко, розповіли в регіональному представництві конкурсу.

В центрі Тернополя зупинився годинник

Окраса Театрального майдану Тернополя – копія  годинника із часів Австро-Угорщини та Польщі – зупинився. Стрілки часоміра завмерли о сьомій сімнадцять, у той час, коли годинник на катедрі показував восьму сорок п’ять.

Від чого неприємно пахне у Тернополі?

За інформацією Державної екологічної інспекції в Тернопільській області джерелами неприємного запаху, який виникає протягом останніх декількох днів у Тернополі, є відходи, якими фермерські господарства навколо міста підживляють земельні ділянки.

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua