Популярне

Чи готовий Тернопіль до осінніх дощів?

У Тернополі провели очищення усіх дощоприймальних решіток. Виконав роботу «Міськшляхрембуд», з яким уклали договір. В управлінні ЖКГ запевнили, що Тернопіль до осені, практично, готовий. У місті повністю підготували дощоприймальну систему до опадів і спеціальну техніку.

 

У випадку аварійної ситуації, коли випаде велика кількість дощу, приїжджатиме спеціальна бригада з технікою, щоб прочистити решітки.

«На даний час ми проводимо роботи на провулку Лепкого і на вулиці Липовій по відведенні дощових і талих вод з цього мікрорайону. Проводить ремонтні роботи Газ-Пласт-Буд». Їх планують завершити до 10 днів. Також повністю очистили Коновальця-Галицького внизу, де часто є підтоплення житлових будинків. Уклали договір з «Міськшляхрембуд», який виконав усі роботи. Тому, вважаємо, що дощі на даній ділянці нас більше не будуть тривожити», – розповів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Микола Лесів.

У зв’язку зі зміною погодніх умов, можливе випадання місячної норми опадів за кілька годин. Через це, наявні решітки не в змозі прийняти велику кількість води. Тому, можливий її короткочасний застій. Щоб уникнути і таких ситуацій, планують збільшувати кількість решіток.

 

http://ternopil.te.ua/u-ternopoli-rozpovily-chy-hotove-misto-do-osinnih-doschiv/

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua