Популярне

Сьогодні у Тернополі проходить благодійна акція

Сьогодні у Тернополі проходить благодійна акція. Місцеві доброчинці клопочуться навколо шістьох дівчат з обмеженими фізичними можливостями.

 

Мирослава Денисюк, яка є співорганізатором благодійної акції розповіла, що вперше дізналась про акцію у соцмережі та вирішила зробити таку ж у Тернополі.

Ініціатива робити із особливих дівчат красунечок належить львів'янам.Після Тернополя акція відбудеться  у Вінниці.

Метою є: показати людям з обмеженими фізичними можливостями, що вони не зайві у цьому світі. Допомогти їм відчути себе не покинутими.

-         Показати, що інвалідність у дівчини чи жінки– це не вирок, а продовження життя. Вони такі ж, як ми, а то і сильніші. Тому що таке випробування слабким не дається, - пояснює ініціатор акції у Львові Роксолана Токарська.

Участь у Тернополі беруть шестеро дівчат та чоловік однієї із учасниць. Четверо з них на інвалідних візках, а двоє на костилях.

Учасниць акції переодягли, зробили зачіски та макіяж. Далі планується прогулянка катером, фотосесія, квіти у подарунок та святковий обід у місцевому ресторані.

У кожної з учасниць своя життєва історія. Хтось інвалід із народження, а у когось причиною інвалідності став нещасний випадок.

Марія з Тернополя розповідає, що ще у дванадцять років упала з велосипеда та отримала серйозну травму ноги. Після цього одна нога стала набагато коротшою. Тепер дівчині дев’ятнадцять, але ходити без костиля вона не може ніяк.

Цікава пара, яка також бере участь у акції, пані Ольга та Олександр. Обоє у інвалідних візках, проте зуміли зустрітися, одружитися та народити дитину. Тепер вони нерозлучні, під час акції відмовилися навіть їхати у різних авто.

Після завершення благодійної акції в усіх містах України відбудеться Всеукраїнська фотовиставка. На ній збиратимуть кошти для облаштування пандусів у містах. Таким чином організатори планують покращити життя людей з обмеженими фізичними можливостями.

 

http://beztaby.te.ua/novini-ternopilshchini/divchatam-z-obmezhenimi-fizichnimi-mozhlivostiami-sogodni-vlashtuvali-kazku

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua