Популярне

Понад 66 тисяч туристів відвідали Тернопіль

Понад 66 тисяч туристів відвідали тернопіль за 8 місяців цього року. Тоді як план до кінця року – 80 тисяч туристів. Окрім того місто вже практично виконало план туристичного збору на рік.

 

- Основним показником, яким ми оцінюємо роботу нашого управління в тому числі, це кількість туристів і туристичний збір, - каже начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека. - Тож саме за рахунок 8 місяців ми майже виконали річний план туристичного збору. Так станом на 1 вересня орієнтовний показник туристичного збору - понад 62 тис грн при плані 65 тис грн. Кількість туристів за останніми підрахунками – 66 тисяч чоловік при плані 80. Звичайно що до кінця року цей показник буде збільшений , адже в місті відбудеться ще багато заходів. І цей рік у порівнянні з минулим роком, незважаючи на кризу в туристичній галузі, є позитивним для нашого міста.

Юрій Дейнека пояснив також, як рахували кількість туристів у місті.
- Кількість туристів розраховується на основі туристичного збору, адже готелі дають нам інформацію про кількість проживаючих, - каже він. - Туристичний збір – це один відсоток від загальної суми і середній показник суми за проживання в готелі. Як кажуть науковці, кількість туристів, які проживають у готелях треба множити на два, тому є частина туристів, яка не живе у готелях, а у інших місцях. Відтак насправді є набагато більше. Але нажаль точного обліку ніхто не може вести і жодне місто нажаль не має методики.

До слова,  упродовж 2015 року у Тернополі відбулося  9 фестивалів і до кінця року буде ще мінімум шість, додає пан Дейнека.

 

http://te.20minut.ua/Podii/ternopil-vid-pochatku-roku-vidvidali-tisyach-turistiv-10459770.html

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua