Популярне

Цього тижня проведуть обласну спартакіаду серед сіл Тернопільщини

Цієї неділі, 6 вересня, на стадіоні "Колос" м. Теребовлі проведуть обласну спартакіаду серед сіл Тернопільщини, переможець якої отримає статус кращого спортивного села краю.

 



Відповідне розпорядження «Про проведення спартакіади «Краще спортивне село Тернопільщини» було видане від 6 липня 2015 року (№128). Присвячений захід Дню фізичної культури та спорту.

За словами організаторів, переможці змагань за програмою районних сільських спортивних ігор Тернопільщини змагатимуться у 9 видах спорту: міні-футболі, волейболі, перетягуванні каната, амспорті, гирьовому спорті, стрільбі, дарсці, метанні гранати, військово-прикладному спорті.

14 команд, кожна з яких представлятиме район, вже підтвердили свою участь. Під питанням представники Лановецького та Кременецького районів. Свято спорту у Теребовлі розпочнеться об 11 годині, тож вболівальників запрошують підтримати своїх односельчан, зайнявши місце на трибунах.

 

http://ternopoliany.te.ua/zhittya/9653-na-ternopilli-tsiiei-nedili-nazvut-volodariv-tytulu-naisportyvnishe-selo-oblasti

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua