Популярне

Декого з тернополян серйозно оштрафують

Жителі села Біла Тернопільського району скаржаться на густий дим, який щовечора з’являється у населенному пункті. Дим має запах сухої трави і є настільки густим, що від нього пече у горлі.

 

За припущеннями білівчан, це горить очерет в орнітологічному заповіднику, що знаходиться між Білою та мікрорайоном Пронятин. Хто запалив – невідомо. Смог просочується і в сам обласний центр.

 

За спалення сухого листя жителям Тернополя загрожує штраф. Міський голова Тернополя Сергій Надал підписав доручення, згідно якого муніципальна міліція буде виявляти і штрафувати тих, хто спалює листя і побутове сміття на своїх подвір’ях.

 

Крім того, випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Ті самі дії, вчинені в межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду, тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від сімдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

 

Джерело: http://tenews.te.ua/news_all.php?id=11180

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua