Популярне

Які риси характеру потрібно цінувати в жінці для хороших сімейних відносин?



Які риси характеру потрібно цінувати в жінці для хороших сімейних відносин?
  Цінність кожної людини – сім?я. Всі ми хочемо облаштувати особисте життя, знайти іншу половинку,на яку будемо покладатись як у важкі так і легкі часи сторінок нашого життєвого шляху.  Так склалося, що деколи жінки критикують чоловіків, а деколи навпаки. Ми повинні запам’ятати: «Для того, щоб була щаслива сім?я потрібно цінувати один одного, не принижувати гідність». Які риси характеру потрібно цінувати у жінці, щоб бути щасливими удвох?


    Перш за все – цінуйте розум. Чоловіки завжди будуть говорити про те, які вони логічні, розумні з багатьма позитивними рисами. Це притаманно не тільки чоловікам. Пам’ятайте, кожен чоловік повинен мати біля себе розумну жінку, щоб бути успішним.
Краса – це те, що чоловіки завжди будуть цінувати. Дехто вважає її основним елементом, що має бути наявний у жінці, інші придають цьому мало значення.
    Важливим у відносинах – любов. Любов жінки зможе бути музою для певних вчинків, бездоганного успіху. Якщо жінка любить - то всією душею. Це варто цінувати, вона все віддасть, щоб Ви були щасливими.
    Здатність йти на компроміс. Чоловіки та й жінки упертюхи. Кожен хоче показати власне «я», а десь і домінування у стосунках. Такі стосунки будуть тривати недовго. Мудра жінка знає викрутитись із ситуації, знайти певний компроміс, щоб певні вчинки не стали фатальними для стосунків.
    Жінка – берегиня дому. Якщо Вам з нею затишно, то це неодмінно Ваша жінка. Любіть, шануйте, не втрачайте своє.
Якщо ці риси про Вашу жінку, а Ви у поганих стосунках, перегляньте формат відносин у Вас все налагодиться.

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua