Популярне

Житель Тернопільщини поїде до Бразилії на Олімпійські ігри

Студент коледжу Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва та бізнесу Тернопільського національного економічного університету, вихованець секції віндсерфінгу обласного відділення КФВС МОН України Олександр Тугарєв здобув першу на Тернопільщині ліцензію для участі в Олімпійських іграх 2016 року, які відбудуться у Ріо-де-Жанейро.

 

Право захищати честь України в змаганнях з вітрильного спорту наш земляк виборов на Чемпіонаті світу з віндсерфінгу у класі вітродошок RS-X. Така регата днями завершилась у місті Муссанах, Оман, повідомляє прес-служба вузу.

Вихованець Олексія Нижегородова та Олександра Тугарєва (старшого) був шостим серед спортсменів до 21 року, а в загальному заліку, потрапивши до «золотого» флоту, посів 36 місце серед майже ста учасників. Такий результат дозволив нашому спортсменові отримати олімпійську ліцензію

 

 

Джерело: http://infoprostir.te.ua/?p=111566

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua