Популярне

У Тернополі з'являться нові вуличні тренажери

Ще один сучасний антивандальний спортивний майданчик з’явиться в Тернополі. Відкриють його на вулиці Новий Світ, 95. Відомо, що там раніше був майданчик для спорту, проте він знаходиться у занедбаному стані.

 

– Додатково було виділено кошти для облаштування спортивного майданчика на Новому Світі, 95. Там раніше була розташована спортивна зона для дітей, проте знаходилась вона у занедбаному стані. Відтак, плануємо встановити там нові тренажери такі, як на острівку “Чайка”, – розповів очільник міста Сергій Надал.

Наразі планується, що на майданчику буде розміщено вісім вуличних тренажерів. У наступні роки там облаштують волейбольну та футбольну зону та завершать реконструкцію спортивного майданчика.

 

http://ternopil.te.ua/na-novomu-sviti-zyavytsya-8-vulychnyh-trenazheriv/

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua