Популярне

Тернополяни здобули срібло на чемпіонаті світу

З 12 по 19 вересня у Амстердамі відбувся чемпіонат світу з вуличного футболу, або ж Homeless World Cup.

 

Учасниками чемпіонату світу стали 47 команд з різних країн світу. Збірну України представили тернопільські футболісти - шість хлопців та дві дівчини-футболістки з команди Тернополянка. Це - Влад Бритковський, Павло Данилюк, Сергій Шум, Максим Паук, Тарас Пліс, Андрій Северин, Ольга Лис та Натія Панцулая.

Регламент світового форуму передбачав ігри у кілька етапів. На першому етапі збірна України потрапила у групу F, де зайняла перше місце. Українці обіграли Португалію, Ірландію, Данію, Швейцарію і Гренаду. На другому етапі збірна України потрапила до групи С, де теж стала першою.

У дебютній грі українці переграли команду Зімбабве у серії післяматчевих пенальті. Також у серії пенальті була переможена збірна Чилі. Згодом Україна розгромила Намібію (10:4), перемогла Росію (7:4) та познущалася над Аргентиною (10:0).

Не менш впевнено українська команда перемогла у чвертьфіналі Румунію (6:1), а у півфіналі не легко було із Бразилією - мінімальна перемога (3:2). Щоб стати першими збірній України у фіналі потрібно було перемагати Мексику, але у вирішальній грі фортуна відвернулася від українських футболістів, які здобувають срібні медалі чемпіонату світу!

 

http://galsports.com/news/na-chempionati-svitu-z-dvorovoho-futbolu-ternopolyany-staly-druhymy/136336.aspx

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua