Популярне

Тернополян чекає понад 500 дослідів

Справжнє свято науки чекає дітей і дорослих у Тернополі 27 вересня з 12:00 до 18:00 на Театральному майдані. Цього дня у місті втретє пройдуть «Наукові пікніки».

 

Про це організатори розповіли на прес-конференції 18 вересня.
«У рамках заходу тернополян та гостей міста чекають інтерактивні експерименти в галузі хімії, фізики, астрономії, біології, робототехніки, за допомогою яких учені наочно пояснюватимуть глядачам складні наукові явища, – розповідає організатор «Наукових пікніків» у Тернополі Христина Білінська. – Діти і дорослі зможуть не тільки подивитися макети, але й особисто взяти участь у фізичних та хімічних дослідах, пізнавальних іграх та конкурсах, управляти моделями роботів тощо». unnamed
Христина Білінська каже, що кожного року «Наукові пікніки» розширюють межі учасників та згуртовують навколо себе дедалі більше зацікавлених.
«Плануємо, що досліди показуватимуть понад 40 команд учасників, – констатує організатор. – Зокрема, у минулі роки щирий подив викликали полімерні «черв’яки», «фараонові» змії, велетенські мильні бульбашки, шашлики з повітряних кульок та багато інших цікавих експериментів. Сподіваємося і цього року кожен знайде для себе щось цікаве та корисне!». unnamed (2)
Організаторами «Наукових пікніків» у Тернополі є Білінська Христина,Міністерство сімї, молоді та спорту, Департамент сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту а також освіти та ннауки Тернопільської обласної державної адміністрації, управління сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту а також освіти та науки Тернопільської обласної державної адміністрації.unnamed (3)
Довідково: Цього року Наукові пікніки відбудуться вже втретє у 9 містах України: Харків (6 вересня), Київ (12 вересня), Кривий Ріг (19 вересня), Дніпропетровськ (20 вересня), Дубно (25 вересня), Луцьк (26 вересня), Тернопіль (27 вересня), Одеса (3 жовтня), Вінниця (4 жовтня) ми проведемо Наукові пікніки.
На центральних площах та у скверах міст ми покажемо, що наука – це цікаво і важливо!unnamed (4)

Місце проведення для кожного міста і програму Наукових пікніків буде розміщено на сторінках у соцмережах:
https://fb.com/ScientificFun
http://vk.com/ScientificFun
Слідкуйте за новинами!
Вхід для відвідувачів вільний!
Стати учасником Наукових пікніків і показати, що наука має бути цікавою може кожен охочий. Для цього потрібно до 22 вересня заповнити анкету j.mp/scipicnics

До участі запрошуємо команди науковців, науково-дослідні інститути, наукоємні стартапи, наукові гуртки, студентів і школярів, всіх хто може цікаво розповісти про науку і показати її.unnamed (6)

Участь для неприбуткових організацій безкоштовна.

 

http://ltdaily.info/ternopil/na-naukovyh-piknikah-ternopolyan-chekaje-ponad-500-doslidiv/

 

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua