Популярне

У Тернополі діти зможуть спробувати себе у професії рятувальника

У Тернополі на заході «Місто професій» діти зможуть спробувати себе у професії рятувальника, піротехніка та пожежника. Працівники Управління ДСНС України у Тернопільській області одягнуть дітлахів у бойовий одяг та допоможуть вогнегасником погасити вогонь.

 

Нагадаємо, що 12 вересня о 13:00 годині у парку Шевченка відбудеться дитячий захід «Місто професій». Дітлахи зможуть обрати різноманітні професії, отримати навики та першу зарплатню.

«Діти навчаться користуватися вогнегасниками. Вони матимуть можливість одягнути бойовий одяг, каски та своїми руками запустити вогнегасник і погасити вогонь. Крім цього, зможуть попрацювати з вибухонебезпечними предметами. На Тернопільщині активно проводилися військові дії під час Другої Світової війни, тому у землі знаходиться багато небезпечних предметів з часів минулих воєн. Діти часто їх знаходять, тому важливо, щоб вони могли ідентифікувати, чи безпечний цей предмет, чи це залишок металобрухту. Вони ознайомляться з предметами, які найчастіше знаходять на Тернопільщині», – розповідає начальник Управління ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей.

Минулого року працівники теж долучилися до заходу. Спільно із дітьми вони провели благодійну акцію «Подаруй веселку солдату» та зробили більше ніж 300 малюнків, які відправили на передову.

 

http://ternopil.te.ua/u-ternopilskomu-parku-dity-u-kaskah-hasytymut-vohon/

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua