Популярне

“БонаФест” планують провести на вихідних

Довгоочікуваний фестиваль на Замковій горі “БонаФест” у ці вихідні не відбудеться. За словами організаторів, у Кременці в суботу та неділю синоптики обіцяють похолодання, сильні дощі і навіть грози, тож за таких прогнозів проведення свята музики просто стане неможливим.

В Тернополі говоритимуть про “Тіні забутих предків”

Народна артистка України, Лауреат державної премії імені Тараса Шевченка Лариса Кадочникова завітає до Тернополя 30 вересня. До нашого міста вона приїде на ювілейний вечір з нагоди відзначення 50-ліття кінофільму Сергія Параджанова «Тіні забутих предків».

"Бібліофест" у Тернополі

75 літературних подій протягом трьох днів. Це – «Бібліофест», який відбудеться в Тернополі. Стартує він 28 вересня о 15 годині у краєзнавчому музеї. Там же презентують унікальну виставку Юрія Храпая, яку привезуть із Києва. Тернополяни матимуть три дні, аби з нею ознайомитись.

В Тернополі проведуть капітальні ремонти біля будинків

Фахівці управління ЖКГ за дорученням міського голови обстежили в Тернополі усі прибудинкові території міста та заїзди і визначили місця, де потрібно провести капітальний ремонт. За словами начальника управління Миколи Лесіва, ремонтні роботи проведуть протягом 2016-2018 років.

На Тернопільщині вивчали забрудненість повітря через горіння торфу

У зв'язку із виникненням пожеж покладів торфу у Шумському та Лановецькому районах фахівці тернопільської обласної СЕС відібрали взірці атмосферного повітря на дослідження вмісту сірчистого ангідриду та діоксиду азоту. Проби взяли біля сіл Великі Садки і Нападівка.

Тернопіль готовий до зими

У Тернополі готові до початкуопалювального періоду. Усі міські котельнівідремонтовані та пройшли відповідні випробовування на ймовірну аварійність.

У Тернополі проведуть захід під назвою «Збережи своє серце»

Профілактично-просвітницькі заходи «Збережи своє серце» проведуть працівники КУТОР «Центр здоров’я» за сприяння департаменту охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації. Усі бажаючі зможуть перевірити стан здоров’я 29 вересня у приміщення ОДА з 10.00 до 15.00. Про це повідомили у прес-службі ДОЗ ТОДА.

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua