Популярне

Хто Ви, містере Петровський? (Або «ху із ху» в кадровій політиці Тернопільського Самопомічівця Крупи) (3)

  Наближається кінця майже півторарічний фар, розпочатий колишнім директором департаменту освіти і науки облдержадміністрації, а нині заступника голови обласної ради Любомиром Крупою навколо посади директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.

Романтичний Тернопіль

Майже весняна погода за вікном тішить. Все більше тернополян виходять на вулицю прогулятись, роздивитись вітрини. Це на руку власникам кав’ярень і магазинів – є нагода яскравими фасадами привабити клієнтів.

9 лютого в історії Тернополя

Сторінками історії: 1918 року – Тернопільщина з усією Волинню була визнана за Українською державою, 1920 рік – ліквідовано Чортківську гімназію ім.Словацького 1937 рік - помер письменник Юліан Опільський.

Перукарське приладдя початку ХХ століття (відео)

У Тернополі розповіли та показали, яким було перукарське приладдя в 1941 році. Так тернополяни і підробляли  під час війни. Не лише в теперішні часи є салони, перукарні, а й колись люди доглядали за собою та з кожним роком покращували робочі приладдя.

Чи буде в Тернополі притулок для собак?

Активісти Цивільного Корпусу «Азов» у Тернополі розпочинають роботу над проектом побудови собачого притулку. За їхніми словами,  у стерилізаційному центрі у селі Дичків місць уже немає.

В Тернополі вкрали два каштани

У Тернополі біля озера вкрали два каштани. Про це повідомив заступник начальника управління ЖКГ Олег Соколовський. За його словами, також чотири молодих дерева поламали.

Про пенсію тернополян

У нacтyпнoмy poцi мiнiмaльнa пeнciя тepнoпoлян зpocтaтимe двiчi – y тpaвнi тa гpyднi. В пiдcyмкy мiнiмaльнi пeнciї бyдe збiльшeнo нa 134 гpн., щo cтaнoвить 12,5%.

Чи потрібно «випалювати» весь обсяг газу, на який надається субсидія?

Управління соціальної політики Тернопільської міської ради інформує щодо того, чи підлягає поверненню субсидія в кінці опалювального сезону, якщо не використовувати всього обсягу природного газу та інших комунальних послуг (холодної води, електроенергії тощо), на які надається субсидія.

Чому триває рейдерство Тернопільського Інституту і кому це вигідно? (2)

На завершенні різдвяні свята. За спільною молитвою в родинному колі, в гомоні колядок та щедрівок на другий план відходять проблеми та незгоди, які чекають нас на роботі. Особливо якщо вам поталанило працювати в епоху кардинальних змін і реформ, реорганізацій і люстрацій. А тим паче, якщо ви «улюбленець» долі і працюєте в колективі, який розривають конфлікти і внутрішні суперечності.

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua