Популярне

Збаразькі борці стали призерами польського турніру

Другий Міжнародний турнір з вільної боротьби "Олімпійські надії" відбувся 4-5 вересня у польському місті Жешув.

 

 У змаганнях взяли участь команди Польщі ,Чехії, а також українські спортсмени зі Львова, Хмельницька, Чернівців, Коломиї, Калуша, Кам’янця-Подільського, Тернополя, Збаража та інших містечок нашої країни.

Чемпіоном змагань став наш земляк Назар Григоряк, який боровся у категорії 26 кг.
Срібні нагороди дістались Андрію Ткачу (вагова категорія 38 кг) та Олегу Ключці (категорія 42 кг).
Бронзову медаль додав до своїх здобутків Богдан Бастюк, який змагався у категорії 32 кг. Усі призери — вихованці тренерів Збаразького ФСК "Чемпіон" Петра та Євгена Королів.

 

http://sports.te.ua/fights/9379

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua