Популярне

Обережно, шахрайство у соцмережах!

Останнім часом особливо поширюється шахрайство у соцмережах. Невідомі особи «зламують» сторінки жителів краю та просять перерахувати кошти на банківську карку або телефон. Тернополянам радять про такі факти повідомляти до поліції.

 

Сторінку у соцмережі «В контакті» тернополянки Уляни кілька разів «зламували». До її друзів почали масово надходити повідомлення з проханнями перерахувати кошти. Деякі з них навіть погоджувалися це зробити. Потім дівчині доводилося повертати кошти замість шахраїв, пише зз.

«Я лише через деякий час дізналася, що мою сторінку «зламали». Деякі мої друзі перераховували кошти тим шахраям. До них надходили ось такі повідомлення: «Мій двоюрідний брат проходить службу в районі АТО. Він зараз знаходиться в польовому госпіталі з травмою, і у нього практично закінчилися гроші на телефоні, а у них поблизу немає ні терміналів, ні Інтернету. Вчора просив покласти на рахунок 200 гривень, але у мене просто немає такої можливості зараз. Чи вийде у тебе в борг скинути йому хоч скільки-небудь сьогодні або завтра? Я до недiлi все поверну за нього! ********** – його телефон, дай знати будь ласка, якщо скинеш, і яку суму треба буде повернути», – розповідає дівчина.

Таких фактів у Тернополі безліч. Проблемою є те, що знайти шахраїв складно. Відтак жителів краю просять бути уважними і не відразу довіряти таким повідомленням.

 

 

Джерело: http://teren.in.ua

Сторінку у соцмережі «В контакті» тернополянки Уляни кілька разів «зламували». До її друзів почали масово надходити повідомлення з проханнями перерахувати кошти. Деякі з них навіть погоджувалися це зробити. Потім дівчині доводилося повертати кошти замість шахраїв, пише зз.

«Я лише через деякий час дізналася, що мою сторінку «зламали». Деякі мої друзі перераховували кошти тим шахраям. До них надходили ось такі повідомлення: «Мій двоюрідний брат проходить службу в районі АТО. Він зараз знаходиться в польовому госпіталі з травмою, і у нього практично закінчилися гроші на телефоні, а у них поблизу немає ні терміналів, ні Інтернету. Вчора просив покласти на рахунок 200 гривень, але у мене просто немає такої можливості зараз. Чи вийде у тебе в борг скинути йому хоч скільки-небудь сьогодні або завтра? Я до недiлi все поверну за нього! ********** – його телефон, дай знати будь ласка, якщо скинеш, і яку суму треба буде повернути», – розповідає дівчина.

Таких фактів у Тернополі безліч. Проблемою є те, що знайти шахраїв складно. Відтак жителів краю просять бути уважними і не відразу довіряти таким повідомленням.

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua