Популярне

Кількість хворих на грип продовжує збільшуватись

90 мешканців Тернопільщини зі ста тисяч — хворі на грип та ГРВІ, це лише офіційні цифри.

 

Кількість хворих продовжує збільшуватись.

— За підсумками 3-го тижня ситуація ускладнилась: інтенсивний показник захворюваності на ГРВІ склав 89,5 випадків на 10 тисяч населення, відмічався ріст захворюваності в порівнянні з попереднім тижнем в 2,9 рази (9543 вип. проти 3341 вип.), з аналогічним періодом минулого року – в 6 разів, до епідемічного порогу – в 2,8 рази. Показник захворюваності перевищив епідпоріг на 16-ти адміністративних територіях, — повідомляють у Головному управлінні Держсанепідслужби в Тернопільській області.

В області вже є 23 лабораторно підтверджених випадки грипу, із них 20 – грип А Н1 sw. Один чоловік помер.

Епідситуація із захворюваності на грип та ГРВІ в області є неблагополучною, пише “Доба”.

 

 

Джерело: http://www.gazeta-misto.te.ua

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua