Популярне

На рок-фестивалі «Файне Місто 2016» виступлять три десятки гуртів

Майже три десятки музичних гуртів, які виступлять на рок-фестивалі «Файне Місто 2016», оголосили організатори. На головній сцені гратиме відома шведська група Pain, молдовська Zdob si Zdub, Brutto, O.Torvald Onuka, Тартак та інші.

 

Також відомі учасники, які виступлять на інших сценах.

LIGHT STAGE: The New Division (США), Rocky Leon (Австрія), Один в каное, The Static Age (США), Vivienne Mort, DaKooka Live Band, Brunettes Shoot Blondes, Оркестр Че, Colaars.

DARK STAGE: Jinjer, Анна, Stoned Jesus, Порнофильмы (Росія), Morphine Suffering, Skinhate, MegamasS, Space Of Variations, Detach.

– Найбільше я хочу побачити і почути гурт Pain. Спершу я навіть не повірила, що вони приїдуть, думала, що друзі жартують. Це відома група, яку я слухала багато років тому. Мене радує, що тернопільський фестиваль збере таких відомих виконавців, – розповідає тернополянка Марія Сторощук.

Фестиваль «Файне Місто 2016» традиційно пройде під лозунгом «Файне Місто – територія вільних людей».

Нагадаємо, що «Файне Місто 2016» триватиме 4 дні – 7, 8, 9 та 10 липня. У 2015 році на фестиваль приїхало більше 8-ми тисяч людей із різних міст. Відомі українські та іноземні виконавці виступали на п’ятьох сценах.

Наразі квиток на фестиваль можна купити за 450 гривень.

Довідка

Квитки: http://gastroli.ua/events/fainemisto

Веб-сайт: http://fainemisto.com.ua/

 

 

Джерело: http://ternopil.te.ua

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua