Популярне

Стаціонарні пункти обігріву на Тернопільщині

Рятувальники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області готові до реагування на надзвичайні ситуацій зимового періоду.

 

Зокрема, на випадок ускладнення погодних умов, пов’язаних зі значним пониженням температури повітря, снігопадами, заметами на дорогах в області підготовлено інженерну та спеціальну техніку, автомобілі підвищеної прохідності, пересувні електростанцій.

У випадку пониження температури повітря до -10 градусів за Цельсієм передбачено розгортання пунктів обігріву та життєзабезпечення, необхідних для надання допомоги населенню та протидії загрозам зимового періоду.

Місця розташування стаціонарних пунктів обігріву, станом на 4 грудня

До забезпечення роботи пунктів обігріву будуть залучатися служби цивільного захисту, санітарно-епідемічна служба, служба медицини катастроф, заклади торгівлі та харчування, осередки Товариства Червоного Хреста, у робочий час пункти обігріву працюватимуть в усіх сільських лікувально-профілактичних закладах області.

Рятувальники закликають громадян, у випадку пониження температури повітря та сильних морозів, утриматися від виходу на вулиці без необхідності, тривалий час  не перебувати на відкритому повітрі та у холодних приміщеннях. Тепло одягатися, не зловживати алкогольними напоями. Слід бути обережними під час руху на засніжених та слизьких дорогах, не залишати дітей без нагляду.

Управління ДСНС України у Тернопільській області

 

 

Джерело: http://chasopys.te.ua

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua