Популярне

Чи буде в Тернополі базар на Східному?

Питання про виділення земельної ділянки для створення ринку на Східному масиві не підтримали депутати Тернопільської міської ради на сесії, що відбулася 22 грудня.

 

Ділянку площею 0,61 га, що по вул. Довженка, планували надати для освоєння комунальному підприємству “Підприємство матеріально-технічного забезпечення”.

Саме ця комунальна структура займалася створення нового овочевого ринку на вул. Шептицького.

Під час розгляду цього питання міський голова Сергій Надал просив депутатів проголосувати “за”.

– До нас звернулися мешканці кількох будинків, що межують із цією ділянкою, і попросили про створення ринку, – зауважив Сергій Надал.

Окрім того, за словами очільника міста, на Східному масиві нема жодного ринку. Тому було б доречно створити невеликий ринок, як, наприклад, на Сонячному масиві.

Однак депутатів такі аргументи не переконали.

Спочатку представник “Самопомочі” Андрій Шкула зауважив, що на цій ділянці зараз знаходяться зелені насадження і вирубувати їх не годиться, оскільки площа зелених зон у місті і так постійно зменшується.

Потім обранці з інших фракцій зазначили, що у такому серйозному питанні варто було б провести громадські слухання на масиві і вже тоді приймати рішення.

Відтак, депутати не надали дозволу на виділення земельної ділянки під ринок по вул. Довженка.

 

 

Джерело: http://galas.te.ua

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua