Популярне

У відомстві головного освітянина Тернопільщини шумить торгівля

Як повідомляє сайт 0352 У тернопільського школяра знайшли наркотики.

Оперативники обласного управління внутрішніх справ викрили юного поціновувача наркотичного зілля. У 16-річного мешканця обласного центру вилучили 15 грам марихуани.

Юнак потрапив в поле зору правоохоронців за дрібне хуліганство на одній з вулиць міста. При поверхневому огляді в хлопця  вилучили підозрілий паперовий згорток. У ньому міліціонери виявили 15 грам наркотичної сировини. Як зізнався неповнолітній, «дурман-зілля» він придбав для власного споживання.

Вилучені наркотики направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. З неповнолітнім та його батьками правоохоронці провели профілактичну бесіду.

В мережі інтернет припускають "кришування" торгівлю наркотиками в освіті чиновиника Тернопільскої ОДА Крупи Л.Л.

За фактом зберігання наркотиків відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 ККУ.Канали надходження наркотиків встановлюють правоохоронці. Триває перевірка.

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua