Популярне

На Тернопільщині - сказ!

У Кременецькому районі члени районної надзвичайної протиепізоотичної комісії на чолі із заступником голови РДА В’ячеславом Онишкевичем обговорили заходи профілактики захворювань тварин.

 

Відповідно до порядку денного проведено розгляд питання про відкриття неблагополучного пункту щодо сказу у Почаєві, проаналізовано стан епізоотичної ситуації та обговорено заходи щодо недопущення занесення збудника захворювання африканської чуми на територію Кременецького району.

Начальник районного управління ветеринарної медицини Андрій Заєць доповів, що на сьогодні в Кременецькому районі є сім неблагополучних пунктів щодо сказу – у с. Білокриниця, с. Андруга, с. Савчиці, м. Кременець – сказ лисиць; с. Шпиколоси – сказ собаки і с. Підлісне – сказ кота.

У відповідності з Законом України “Про ветеринарну медицину “ та “Інструкції про заходи щодо боротьби зі сказом тварин”, затвердженої наказом головного управління ветеринарної медицини з Держветінспекцією  Мінсільгосппроду України від 15 березня 1994 р за № 5–м, Почаїв пропонується оголосити неблагополучним щодо сказу. Тут накладуть карантинні обмеження.

За результатами засідання комісією затверджено заходи щодо ліквідації сказу в м. Почаїв, повідомляє Кременецька РДА.

 

 

Джерело: http://teren.in.ua

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua