Популярне

Сьогодні горів «Березіль»?

Саме це питання схвилювало тернополян, які сьогодні зранку проїжджали повз заклад, що на вул. Миру, і спостерігали за значною кількістю пожежних машин біля Палацу культури.

 

Як повідомили в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області, таким чином рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі в «ПК Березіль ім. Л. КУРБАСА».

Про подію працівники ПК Березіль повідомили за телефоном «101» рятувальників, та розпочали евакуацію обслуговуючого персоналу і вжили заходів щодо гасіння пожежі первинними засобами пожежегасіння.  

Після отримання інформації про пожежу оперативно-диспетчерська служба Управління ДСНС України у Тернопільській області направила до місця події підрозділи Тернопільського гарнізону, за підвищеним номером виклику, а також повідомила інші екстрені служби міста.

По прибуттю бійці ДСНС організували розвідку, евакуювали з осередку пожежі умовно-потерпілих, надали їм домедичну допомогу, здійснили розстановку сил і засобів, передбачених для ліквідації такого роду надзвичайних подій, провели бойове розгортання з прокладенням магістральних ліній для локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі. Для координації дій під час гасіння умовної пожежі було розгорнуто оперативний штаб. У навчаннях взяли участь 6 одиниць основної та 2 одиниці спеціальної пожежної техніки, а також 38 чоловік особового складу.

Основна мета заходу – удосконалення навичок керівництва щодо гасіння пожеж у культурно-видовищних закладах.

 

 

Джерело: http://soroka.ternopil.ua

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua