Популярне

Притулок для тварин у Тернополі

Електронну петицію до міської ради про будівництво притулку для тварин подали у Тернополі. Жителі міста просять виділити землю та створити орган в міській раді. Ініціатор ідеї каже, що готовий очолити цей орган і працювати безкоштовно.

 

«Зарплатня мене не цікавить! Маю декілька однодумців які готові змінити ситуацію з тваринами на краще у нашому місті! Прошу створити притулок для тварин, який в повному обсязі вирішить проблему з безпритульними тваринами в м. Тернополі, створити при міській раді комітет чи орган на який повністю покладеться відповідальність за безпритульних тварин у місті», – пише автор петиції Роман  Кнейслер.

Уже зібрано 149 голосів із 250-ти потрібних. До кінця голосування залишилося 89 днів.

Нагадаємо, що Єдина система місцевих петицій почала працювати у Тернополі 27 жовтня. Звертаються жителі міста по різних питаннях. Петиція має набрати 250 підписів, щоб її розглянули виконкомі або на сесії міськради.

Довідка

Голосування: http://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/80

 

 

Джерело: http://ternopil.te.ua

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua