Популярне

Тернопіль отримав таблицю Ради Європи

На день міста 28 серпня Тернопіль отримав ще одну високу нагороду – Почесну Таблицю Ради Європи. Відзнаку офіційно вручив представник Ради Європи міському голові Тернополя на церемонії святкування біля пам’ятника Івану Франку на вулиці Сагайдачного.

 

Рішення ПАРЄ щодо відзначення нашого міста європейською нагородою було прийняте ще 21 квітня у Страсбурзі. Для Тернополя — це вже третя почесна відзнака Ради Європи із чотирьох можливих. Почесною Грамотою та Почесним Прапором обласний центр нагородили ще у попередні роки.

– Від імені 47 держав – членів Ради Європи і більш ніж 800 мільйонів їх мешканців, я висловлюю вам найщиріші та сердечні привітання. Ця нагорода свідчить про прагнення Тернополя бути у єдиній, мирній та процвітаючій Європі, – розповідає представник Ради Європи, міський голова Слупська (Польща) Роберт Бєдронь.

Тернопіль – єдине місто в Україні та одне з восьми у Європі, яке цього року нагороджене Почесною Таблицею Ради Європи. Отримання європейських нагород не тільки значно підвищує статус міста, але й відкриває широкі можливості співробітництва з перспективними містами та регіонами, а також з міжнародними організаціями та фондами.

 

http://tv4.te.ua/ternopolyu-vruchyly-tablytsyu-rady-yevropy/

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua