Популярне

У Тернополі відкрили виставку-конкурс патріотичних букетів

У парку Національного відродження розпочалась виставка-конкурс патріотичних букетів, присвячених воїнам АТО. Десятки шкіл, гуртків та навіть комунальні підприємства змагаються у флористиці.

Більше тонни чорнобривців, троянд, соняхів та інших квітів заполонили алею у парку біля Співочого поля.  За допомогою квіткових композицій, а інколи цілих перфомансів, тернополяни виражають свою підтримку війську.

Так, представники КП «Тернопільелектротранс» квітами прикрасив мініатюрний тролейбус, загальноосвітня школа №10 похизувалась розписаним бійцями 44-ої артилерійської бригади прапором, ПП «Благоустрій» об’єднав квітами різні регіони України, а «Тернопільводоканал» прикрасив соняхами справжні гільзи від РПГ.

Тернополяни охоче фотографуються із композиціями, дехто навіть цікавиться як авторам із квітів вдалось створити оригінальні букети.

Судитимуть букети представники Тернопільської міської ради. Авторів найкращого букету нагородять сьогодні ввечері.

 

http://beztaby.te.ua/novini-ternopilshchini/ternopolian-divuiut-originalnimi-patriotichnimi-buketami

 

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua