Популярне

В Тернополі розпочнеться тестування кандидатів у нову поліцію

Сьогодні, 4 листопада завершився прийом анкет від кандидатів у патрульну службу Тернополя. Загалом, як розповів на брифінгу заступник начальника УМВС в Тернопільській області Олег Ляхович, із періоду 14 жовтня надійшло 4630 анкет, 68% - в онлайн-режимі. Решту охочі поповнити ряди поліцейських заповнювали особисто в Українському Домі «Перемога».

 

65% претендентів складають чоловіки, кількість людей з вищою освітою - 59%, студентів - 17%. Посвідчення водія серед тих, котрі подавали анкети, мають 77,6%, безробітних - 44,9%, діючих співробітників міліції - 7,1%.

З обласного центру надійшло 2165 анкет, з області - 1700, з інших регіонів країни - 688. Наразі опрацювали вже 3590 заяв, які й братимуть участь у подальшому відборі.

З понеділка, 9 листопада почнуться тестування із загального розвитку. Це стосується всіх кандидатів.

- Їх розділять на групи, у приміщенні бібліотеки Тернопільського національного економічного університету розпочнеться прийом перших заліків, - говорить пан Олег. - Після тестування на загальний розвиток, проведемо заліки з фізичної підготовки. Чоловіки повинні підтягнутись, пробігти кілометр і сто метрів. Для жінок - це віджимання, біг - кілометр і сто метрів. Після цього всі пройдуть військово-лікарську комісію в секторі охорони здоров'я. Потім - співбесіда з психологом. Тільки тоді виберуть тих, хто стане одним з патрульних у Тернополі.

Навчання відібраних кандидатів проходитимуть у Львівському державному університеті внутрішніх справ. Орієнтовно воно розпочнеться в кінці січня. Але все залежатиме від того, наскільки оперативно претенденти пройдуть всі етапи відбору.

Ті кандидати, які подавали заявки, але наразі перебувають в зоні проведення АТО, повинні будуть приїхати на тестування.

- Якщо кандидат не зможе з поважних причин прибути на залік з визначеною групою, він повинен буде пройти тестування в інший визначений час до завершення цього етапу відбору, - пояснив заступника начальника обласної міліції.

Нагадаємо, що в патрульну службу Тернополя планують набрати 200 чоловік. Процесом відбору кандидатів, аналізом анкет займається Департамент національної поліції України.

 

 

Джерело: http://te.20minut.ua/Podii/u-ternopoli-startuye-testuvannya-kandidativ-u-novu-policiyu-10469242.html

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua