Популярне

Спортивні змагання в Тернополі

Протягом трьох днів у Тернополі проходив один з найбільших пластових заходів –Всеукраїнська (Крайова) пластова «Спартакіада», організована Тернопільським осередком Пласту за сприяння департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту ОДА.

 

Змагання, котрі були присвячені до Дня Захисника України, річниці створення Української Повстанської Армії, Дня Українського Козацтва тривали протягом 30 жовтня – 1 листопада 2015 року і зібрали близько чотирьохсот пластунів різного віку з різних куточків України. Метою акції, окрім популяризації здорового способу життя, було вкотре згадати велику Українську визвольну боротьбу та надати можливість юнацтву відчути командний дух.

Цього року географія учасників дуже широка. До Тернополя приїхали гості з Івано-Франківська, Чернівців, Ужгорода, Києва, Львова та Чернігова. Вікова категорія – від 14 до 30 років. Організаторами зареєстровано 38 команд, а це – близько 400 пластунів. Окрім того, подивитися на видовищні ігри завітали 200 гостей – вболівальників.

Учасників спартакіади чекали випробування з різних видів спорту, зокрема: волейболу, баскетболу, гандболу, футзалу.

Ці спортивні змагання пов’язані із 12-тою точкою пластового закону «Пластун дбає про своє здоров’я». Також, до приїзду на змагання, команди провели у себе вдома флеш-моби, які популяризували здоровий спосіб життя.
Змагання проходили у 8-ми залах міста: школах № 3, 26, 27, 28, Технічному коледжі, фоках на БАМі та в ТНЕУ.
У неділю відбулись фінальні ігри, тоді ж о 17:00 год. пластуни урочисто закрили Спартакіаду. По завершенні змагань переможці отримали кубки та грамоти, а команди, які зайняли перші місця – спортивний інвентар.
Також в рамках спартакіади організовано культурну програму для учасників.

 

 

Джерело: http://terebovlya.ternopilinfo.com/u-ternopoli-proyshla-vseukrayinska-krayova-plastova-spartakiada/

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua