Популярне

Наповнення урн зі сміттям супроводжуватиме музика

Освітній захід «Студентська доба», який уже традиційно проводить громадська організація «Молодіжне об’єднання «Файне місто» відбувся в Українському домі «Перемога» в Тернополі.

 

Цього року захід, який проходив двадцять чотири години присвятили не тільки Дню українського студента та здоровому й інтелектуальному відпочинку, а й обрали для дійства додаткову, екологічну тематику. Такий напрям був присвоєний не випадково, адже, за словами координатора проекту «Студентська доба-2015» Марії Іщенко, тенденція турботи про природу та енергозбереження тепер набула світового масштабу. Ініціаторам дійства хотілося спонукати до розв’язування цих проблем і Україну.
В рамках заходу відбувались майстер-класи, ігри, інтелектуальні змагання, тренінги та лекції.
Ніч хлопці та дівчата присвятили написанню екологічних проектів. Переможницею «Студентської доби» стала команда Чортківського державного медичного коледжу «Внуки Гіппократа». Студенти розробили ідею створення смітярок, що полегшили б сортування та переробку сміття. Вони повинні виділятися незвичним виглядом, а кожне наповнення урни супроводжуватиме музика.
Чортківчани отримали гроші на старт цього проекту. Ініціатори дійства намагатимуться підтримати й інших студентів, які захочуть втілити свої задуми в життя.

 

 

Джерело: http://akcent.te.ua/novini/748-v-ternopol-napovnennya-urn-z-smttyam-suprovodzhuvatime-muzika.html

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua