Популярне

У Тернополі розпочались змагання "Перші кроки"

У Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 розпочались змагання серед учнів 4-х класів «Перші кроки», які організували Тернопільське обласне відділення НОК України, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти міської ради.

 

Перший день зональних змагань відбувся на масиві «Східний», де взяли участь – ЗОШ №10, ЗОШ №14, ЗОШ №17, ЗОШ №23, Тернопільська класична гімназія, Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня повного дня з поглибленим вивченням економіки, Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов.

Кожен учнівський колектив намагався чітко та синхронно виконати комплекс вправ ранкової зарядки, за який і були нараховані перші стартові оцінки. Далі всі учасники поринули у вир хвилювань та спортивних баталій естафет «Біг змійкою», «Естафета зі скакалкою», «Басетбол», «Ведення м’яча» та «Боулінг» змінювали одна одну.

Перше місце на масиві «Східний» виборола команда Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов, друге місце зайняли учні Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23, обидві команди вийшли до фінальних змагань, які відбудуться 5 листопада поточного року. Третє місце посіла Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки.

«Перші кроки» будуть проводити не лише на масиві «Східний», а й «Центр», «Сонячний» і «Дружба».

 

 

Джерело: http://galsports.com/news/v-ternopoli-startuvaly-pershi-kroky/142608.aspx

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua