Популярне

Відомий льотчик відвідав Тернопіль

У Тернопільському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою - навчальному закладі, який створено на базі Збаразького ПТУ-25 відбулася зустріч педагогічного колективу та курсантів коледжу із українським військовим льотчиком 1-го класу, полковником Повітряних Сил України, командиром 204-ї бригади тактичної авіації, народним депутатом України Юлієм Мамчуром.

 

Нагадаємо, що Юлій Мамчур став відомий під час Кримської кризи, в якій переконав військовослужбовців його військової частини про необхідність бути вірними присязі. 4 березня 2014 року українські військові, без зброї, під бойовим прапором Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна і Державним прапором України, виконуючи гімн України, рушили в бік російських військовослужбовців без знаків розрізнення, які блокували їм дорогу до військової частини, при цьому зазначені військовослужбовці РФ стріляли біля ніг українських військовослужбовців і в повітря. В результаті переговорів протягом дня вдалося повернути військову частину під український контроль. Згодом у зв'язку з нерівним співвідношенням сил сторін за наказом міністерства оборони України військовослужбовці 204-ї бригади залишили частину А-4515.

 

 

Джерело: http://akcent.te.ua/novini/739-ternoplschinu-vdvdav-vdomiy-lotchik.html

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua