Популярне

Що робити у разі порушень на виборах

На Тернопільщині працює гаряча лінія, куди можна повідомити про підкуп виборців та інші порушення.

 

“З початком виборчої кампанії в обласному управлінні внутрішніх справ розгорнуто в цілодобовому режимі діяльність оперативного штабу. Функціонує тут і телефон, за яким громадяни можуть інформувати про факти можливих порушень виборчого законодавства – (0352) 27-15-33”, – повідомили у секторі зв’язків із громадськістю обласної міліції.

Про порушення виборчого законодавства також можна інформувати на лінію 102. Міліціонери гарантують анонімність тим, хто з певних причин не захоче називати своїх даних

Аби передвиборча кампанія пройшла у межах Закону, правоохоронці просять краян не піддаватися на провокацію, у жодному разі не спокушатися на пропозиції сумнівної вигоди.

На порушників, зазначають у міліції, очікує як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

 

 

http://nday.te.ua/kudy-telefonuvaty-zhytelyam-ternopilschyny-u-razi-porushen-na-vyborah/

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua