Популярне

В тернопільському будинку знайшли змію

6 жовтня о 10:26 до оперативно диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що в місті Тернопіль на вулиці Тютюнника, 28, в житловому приміщенні господарі виявили змію.

 

Повідомили у ДСНС в Тернопільській області.

indexНа виклик негайно вирушили бійці рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Провівши розвідку, рятувальники встановили, що в коридорі житлового будинку під плінтус справді заповзла змія. За характерними ознаками її ідентифікували, як Мідя?нку звичайну (Coronella austriaca), змію з роду Мідянок родини вужевих, що водиться на всій території Європи та Західної Азії. Даний плазун вважається умовно не отруйним, так як отруйні зуби, якими він може кусати гризунів знаходяться далеко в ротовій порожнині, людину він ними не може вкусити. Характерна поведінка при зустрічі з людиною має суто захисний характер – починає шипіти, витягує голову, або скручується в щільну грудку.

 

За допомогою підручних засобів змію було виловлено, поміщено у контейнер, відтранспортовано далі від людського житла та відпущено в природне середовище.

 

 

http://lypa.com.ua/2015/10/06/ternopolyany-v-svojemu-budynku-znajshly-zmiyu-foto/

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua