Популярне

Тернополяни підкорили «Х-фактор»

Талановиті тернополяни знову підкорюють різноманітні телешоу. Так,  гурт «Фіра» потрапив до тренувального табору шостого сезону співочого шоу «Х-фактор».

 

На кастингу колектив виконав відому композицію «Ой вишневому саду». Глядачі у залі оплесками та стоячи вітали виступ тернополян.

Номер також сподобався усім суддям, за винятком Ігоря Кондратюка, який сказав, що не бачить подальших перспектив гурту в проекті.

В результаті із трьома «так» від Ніно Катамадзе, Андрія Хливнюка і Сергія Сосєдова «Фіра» пройщла у наступний етап шоу.

«За таку філігранну популяризацію народної пісні і українства, як такого, я не можу сказати вам ні. Це чудово. Це шикарно. Це було фантастично. Дякую вам», – сказав  фронтмен гурту «Бумбокс».

Додамо, що колектив складається із п’яти учасників та автора пісень: Ірини Музики — солістки гурту, Сергія Степаніва — композитора, оранжувальника, Сергія Родько — гітариста, Андрія Рудика — бас-гітариста, Ігора Марущака та Остапа Барановського — автора текстів.

Нагадаємо, у минулому сезоні інший тернопільський колектив «Тріода» посів друге місце у «Х-факторі».

 

http://infoprostir.te.ua/?p=106707

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua