Популярне

Тернопільські рятувальники навчались у польських колег

Фахівці Управління ДСНС України у Тернопільській області відвідали колег з Комендатури Шльонського воєводства Державної пожежної охорони Республіки Польща. З 30 серпня до 13 вересня вони взяли участь у спільних практичних навчаннях за напрямками домедичної підготовки та технічного рятування при ДТП.

 

Тернопільські рятувальники пройшли інтенсивний  курс підготовки, що включав медичну тактику, надання першої домедичної допомоги потерпілим, проведення реанімації та техніку рятування потерпілих при дорожньо-транспортних пригодах. Саме так готуються польські спеціалісти.

Після підготовки тернопільські рятувальники  успішно склали іспити та отримали відповідні сертифікати європейського зразка.

«Ми вдячні нашим друзям з Республіки Польща за допомогу в здобутті вкрай корисних та потрібних знань. Адже рятувальники першими прибувають на місце надзвичайних ситуацій і від їх професійних вмінь та навиків часто залежить людське життя», – зазначив начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей. Він також підкреслив, що плідна співпраця та взаєморозуміння з польськими колегами мають великий вплив на розвиток пожежно-рятувальної служби Тернопільщини  та запевнив, що дружба між рятувальниками двох братніх народів буде з кожним роком лише зміцнюватись.

Завтра рятувальники відзначатимуть своє професійне свято. Тернополян запрошують взяти участь у проведенні громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.», яка відбудеться 17 вересня на театральному майдані міста.

 

 

http://teren.in.ua/article/ternopilski_ryatuvalnyky_navchalys_u_polskykh_koleh

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua