Популярне

Тернополянка - у 20-ці кращих кулінарів-аматорів України


Молода, цілеспрямована та ще й талановита. Все це про 24-річну тернополянку Ірину Драбик, яка бере участь у кулінарному телепроекті каналу СТБ «МастерШеф 5». Дівчина вже стала однією з 20-ти кращих поварів-аматорів країни та продовжує участь у шоу.

 

За словами Ірини, про кулінарну справу вона думала давно, адже ще з дитинства захоплювалися приготуванням страв. Перший свій борщ вона зварила, будучи ученицею 8-го класу. З тих пір тернополянка лише розвивала свій талант, а допомагала їй у цьому бабуся.

Втім, бажання стати самодостатньою бізнес-леді перебороло колись мрію про фах кухаря. Тож Ірина обрала іншу спеціальність та працювала приватним ріелтором. Та лише згодом зрозуміла, що справжнє її покликання – кулінарія. Це й привело чарівну дівчину на кухню «МастерШеф». Її кулінарні здібності оцінили судді проекту і дали їй шанс поборотися за головний приз шоу та оволодіти кулінарною майстерністю.

За час зйомок 5-го сезону телепрограми, яку саме транслюють цієї осені, Ірина Драбик знайшла багато нових друзів. Саме вони та нарідніші люди допомагають тернополянці долати усі труднощі на шляху до мрії, яка, сподівається дівчина, обов’язково стане реальністю.

Ми ж бажаємо нашій землячці успіхів на кухні головного кулінарного шоу країни та щиро  вболіваємо за неї.

 

http://ternopoliany.te.ua/zhittya/9907-ternopolianka-iryna-drabyk-u-20-tsi-krashchykh-kulinariv-amatoriv-ukrainy-foto

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Loading...

Вибір редакції

Жов
05
Картриджі для друку. Які бувають і як обрати?

Картридж є незамінним елементом у будь-якій техніці для друку. Звичайно, що його вибір безпосередньо залежить від типу принтера. У сучасному світі з’явилося багато виробників, тому не дивно, що у користувачів часто виникають питання, як обрати найоптимальніший для себе варіант.

Бер
12
"Велике будівництво" - це не лише спорудження об'єктів інфраструктури, а й нові робочі місця, - Володимир Труш

Програма «Велике будівництво» - це не лише спорудження об’єктів інфраструктури, ремонт та будівництво доріг, а й нові робочі місця та додаткові надходження у місцеві бюджети. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

НОВІ КОМЕНТАРІ

Погода

parkovka.ua